Privé coaching

Wil jij privé gecoacht worden door Bij Pien? Wil jij een gezondere en lekkere leefstijl, lees dan vooral even verder. Ik zal eerst mijn visie vertellen en daaronder de mogelijkheden voor privé coaching.

De visie van Bij Pien: Bij Pien staat voor gezond en lekker eten en mijn motto is ”eten moet een feestje zijn”. Om dit te bereiken zal je eerst een aantal stappen moeten nemen. Allereerst zullen we samen stappen maken in jouw mindset, we zullen ervoor zorgen dat je langzaam naar je leefstijl toe werkt, want ik vind het belangrijk dat alles rustig en geleidelijk gebeurt.

Een van mijn belangrijkste visies is plannen! Om te zorgen dat alles goed en makkelijk loopt doordeweeks is het belangrijk om in het weekend of op een vrije dag goed voor te bereiden.

Het bewuster worden van jouw eetpatroon en nieuwere gezondere leefstijl kost tijd, net zoals tijd voor ontspanning en sport, dus hoe ga je dit in je leven inbouwen? Mijn antwoord hierop is bewustwording en plannen maar hiermee zal ik je gaan helpen tijdens de coachingsessies. Vaak vertellen mensen mij dat ze al heel veel diëten geprobeerd hebben in het verleden, vanaf nu zal je het woord ‘dieet’ nooit meer horen Bij Pien. Bij mij bestaat dit woord niet, want het zorgt ervoor dat je heel veel niet mag eten. Bij Pien mag je alles eten maar sommige producten wat minder en andere producten mag je juist zo veel gaan eten als je wilt. Een hele belangrijke regel die ik altijd aanleer is de 80/20% regel. Er zal eten zijn wat je onbeperkt mag eten en er zal eten zijn wat je af en toe mag eten tijdens de 20% regeling. Genieten is het uitgangspunt en daar kan ik jou heel goed bij helpen! Een gezondere leefstijl is binnen handbereik, wel vind ik het belangrijk dat jij er 100% achterstaat en er klaar voor bent om samen met mij de verandering aan te gaan!

Ben jij er klaar voor?

Ik heb verschillende soorten opzetten voor privé coaching:

  1. Een kooksessie van een hele ochtend van 9.30-13:00 uur. In deze kooksessie leer ik je zoveel mogelijk door middel van tips en tools. We zullen allerlei gezonde recepten maken en zal ik met jou de basis gaan leren voor bijvoorbeeld een goed ontbijt, lunch en avondeten. In overleg gaan we samen een plan op maat maken en kijken naar jouw wensen. In de hoofdrol zou staan hoe ga je meer groenten, eiwitten en vezels eten en heel belangrijk hoe doe je dat dan! Ik vind het heel erg van belang om te kijken naar eten van het seizoen en hoe pas je dit dan toe. Ik zal je de 10 basis regels vertellen voor een gezondere levensstijl en ik zal je vertellen hoe je deze toepast in de praktijk. Deze vorm van mijn privé coaching kost € 199,00 incl. ingrediënten.
  1. Mijn tweede voorstel bevat alles wat bij optie 1 staat. Alleen bij deze optie gaan we 3 weken lang elke week koken in mijn kookstudio. Deze vorm van privé coaching kost € 399,00 incl. alle ingrediënten.
  1. Mijn derde voorstel bevat alles wat bij optie 1 staat maar dan gaan we 4 weken lang elke week koken in mijn kookstudio. Daarnaast komt er bij deze optie nog 4 keer een uurtje extra coaching bij zoals wegen, kijken bij jou thuis in de koelkast, etc. Ik zal nog meer tips geven en we gaan echt samen in gesprek over hoe ik jou het beste kan helpen. Deze vorm van privé coaching kost € 499,00 incl. alle ingrediënten en incl. coaching om gezond af te vallen.

In overleg is alles mogelijk Bij Pien! Wil jij bijvoorbeeld liever de coaching doen met je vriendin/zus/moeder etc. dan kunnen wij daar in overleg naar kijken. Mocht jij geïnteresseerd zijn, neem dan vooral contact met jou op! Ik heb er zin in!