Privé coaching

Wil jij privé gecoacht worden door Bij Pien? Wil jij een gezondere en lekkere leefstijl, lees dan vooral even verder. Ik zal eerst mijn visie vertellen en daaronder de mogelijkheden voor privé coaching.

De visie van Bij Pien: Bij Pien staat voor gezond en lekker eten en mijn motto is ”eten moet een feestje zijn”. Om dit te bereiken zal je eerst een aantal stappen moeten nemen. Allereerst zullen we samen stappen maken in jouw mindset, we zullen ervoor zorgen dat je langzaam naar je leefstijl toe werkt, want ik vind het belangrijk dat alles rustig en geleidelijk gebeurt.

Een van mijn belangrijkste visies is plannen! Om te zorgen dat alles goed en makkelijk loopt doordeweeks is het belangrijk om in het weekend of op een vrije dag goed voor te bereiden.

Het bewuster worden van jouw eetpatroon en nieuwere gezondere leefstijl kost tijd, net zoals tijd voor ontspanning en sport, dus hoe ga je dit in je leven inbouwen? Mijn antwoord hierop is bewustwording en plannen maar hiermee zal ik je gaan helpen tijdens de coachingsessies. Vaak vertellen mensen mij dat ze al heel veel diëten geprobeerd hebben in het verleden, vanaf nu zal je het woord ‘dieet’ nooit meer horen Bij Pien. Bij mij bestaat dit woord niet, want het zorgt ervoor dat je heel veel niet mag eten. Bij Pien mag je alles eten maar sommige producten wat minder en andere producten mag je juist zo veel gaan eten als je wilt. Een hele belangrijke regel die ik altijd aanleer is de 80/20% regel. Er zal eten zijn wat je onbeperkt mag eten en er zal eten zijn wat je af en toe mag eten tijdens de 20% regeling. Genieten is het uitgangspunt en daar kan ik jou heel goed bij helpen! Een gezondere leefstijl is binnen handbereik, wel vind ik het belangrijk dat jij er 100% achterstaat en er klaar voor bent om samen met mij de verandering aan te gaan!

Ben jij er klaar voor?

In overleg is alles mogelijk Bij Pien! Wil jij bijvoorbeeld liever de coaching doen met je vriendin/zus/moeder etc. dan kunnen wij daar in overleg naar kijken. Mocht jij geïnteresseerd zijn, neem dan vooral contact met mij op! Ik heb er zin in!