• Thema kooklessen

Referenties

Wat mij zo blij maakte om door Pien gecoacht te worden was dat ze niet oordeelt en veroordeelt maar je in je waarde laat. Ik heb veel van haar geleerd, en ook niet onbelangrijk, ze is bereikbaar. Altijd bereid om je vragen te beantwoorden.

Samen koken verbindt mensen met elkaar… Of je nou met een eigen groepje, een vriendin,moeder,zus, vriend, man óf in je eentje een kookworkshop wil gaan volgen bij Pien…

Het is altijd gezellig vanaf begin tot het einde van de workshop Paulien is een kei in het voorbereiden van een workshop.

De recepten zijn duidelijk omschreven en zéker niet te moeilijk!

Je hoeft ècht geen sterrenkok te zijn(zoals mijn man) om tóch mee te kunnen doen!

Wil je een goed verzorgde avond met veel goede tips en tricks, gezellig samen zijn én lekker en gezond eten?

Bij ‘Pien’ ben je verzekerd van een super mooie ervaring!

Koken bij Pien! Ik ben zelf helemaal geen fan van koken, maar wat is de workshop koken bij Pien leuk! Heerlijke en bruikbare recepten, die je ook mee naar huis krijgt. Ook voorafgaand aan het koken leuke tips hoe je gezond en lekker kan eten. Al met al wil ik graag nog een keer koken bij Pien!

Ik heb een avondcursus gevolgd. Paulien is een super gemotiveerde coach. Ze begint de avond uitleg te geven over de producten die je beter kan gebruiken zonder alle toegevoegde e nummers en toegevoegde suikers. Erg leerzaam en goed uitgelegd. Daarna zijn we met zijn allen gaan hakken en snijden, met heel veel uitleg erbij. We hebben met elkaar een heerlijk diner in elkaar gezet op een gezonde en smaakvolle manier.
Ik vond het een bijzonder leerzame avond, is echt veel blijven hangen waar je veel mee kan. Ik raad Paulien zeker als coach aan. Zij legt het bijzonder goed uit op een leuke en gezellige manier. Je hebt echt zin om anders met je eten en levensstijl om te gaan.

Alles wat Pien maakt is eerlijk en heerlijk!

Als één persoon alles weet van goeie voeding… Is het Pien! Als je op een positieve manier van eten wilt genieten, moet je er natuurlijk ook zelf positief naar kunnen kijken. Pien kan je daar geweldig bij helpen en adviseren. Ze geeft goeie tips om gezond en vooral lekker te kunnen eten. Dat wil toch iedereen! Schrijf je gewoon in Bij Pien!

Ben nu al drie keer bij Pien voor een kookworkshop geweest. Vond het heel erg leerzaam en je krijgt bruikbare tips mee die je makkelijk zelf kunt toepassen (zoals het kijken op etiketten van het eten dat je koopt wat erin zit). Je voelt je direct welkom als je binnenkomt. Pien staat open voor vragen en ook na de kookworkshop kun je voor vragen bij haar terecht. Mocht je in de gelegenheid zijn om de granola te proeven, zeker doen! Zal zeker nog een keer terugkomen voor een workshop.

“Lieve Paulien,

Wat was het een feestje om met  jou het traject in te gaan van een gezonde leefstijl.

Even een kleine opsomming wat er voor mij is veranderd qua voeding en zeker ook het koken.

Mijn ontbijtjes en die van mijn man, bestonden een jaar geleden alleen uit magere yogurt met muesli of havermoutpap en beschuit met een plakje ontbijtkoek. Nu is het heel gevarieerd. De ene dag bananenpannekoekjes met skyr en fruit, dan een dag met skyrtaartje op noten/dadel bodem ( favoriet )en fruit met nog een schep granola of een dag met griekse yogurt of skyr, aangevuld met vers fruit en granola !!!Wat een feestontbijtjes zijn het, plus je voelt dat je de hele ochtend niet taalt naar wat anders.

Mijn lunches zijn vooral gevuld met salades, Ceasersalade o.a. (veel groente zegt Paulien altijd ) of brood met gezond beleg.  Ook een favoriet is de couscous met verse gegrilde groenten.

Dan nog het avondeten. Tja wat zal ik daar over vertellen!!!! GEEN PAKJES EN ZAKJES, te slecht voor ons door de vele toevoegingen. Ik ben ondertussen steeds creatiever geworden met mijn avondeten en alles vers bereid, waar je geen uren voor in de keuken hoeft te staan.

Wat ik vooral ook heb geleerd is eten van Hollandse bodem en van het seizoen. Kijken waar het vandaan komt en etiketten lezen. Is nu een gewoonte geworden.

De kooksessies heb ik ervaren als een feestje: veel geleerd, veel gepraat, veel gelachen. Ik mis dit zeker en hoop dat je straks weer workshops gaat geven, waar ik dan ook naar toe kom.

Voor iedereen die dit leest, het is een absolute aanrader om te gaan doen en er gaat een wereld voor je open.

Lieve Paulien, heel erg bedankt voor alles. Ik ben zo blij dat ik je hebt leren kennen en voor mijn gevoel heb ik er een lieve vriendin bij.

Dikke kus, Henriette”

Wat was het een fantastische avond bij Pien en wat hebben we veel geleerd. Verassende gerechten super lekker en veel gezondheidstips. Dit gaan we zeker nog eens doen.

Super leuke kookworkshop. Met veel tips om gezonder te leren koken. Aanrader!

Heb 2 keer een kookworkshop gevolgd bij Pien en zou het zo nog een keer doen. Je voelt je direct welkom als je binnenkomt. Pien neemt je mee in wat tips die je kunt toepassen in je dagelijkse leven. De recepten worden besproken en daarna duik je de keuken in. Al de ingrediënten zijn vers en verantwoord. Mocht je op zoek zijn naar inspiratie in de keuken? Of andere voeding wil verwerken in je dagelijkse routine? Dan raad ik je zeker aan eens een kookworkshop te volgen bij Pien.

Wat een feest om met Paulien in de keuken te staan. Ik was in een groep met bekenden en onbekenden en we hebben allemaal verse verschillende Italiaanse gerechten gemaakt in groepjes. De recepten lagen klaar, de schorten gingen om en koken maar. Natuurlijk eerst een duidelijke uitleg over wat , hoe en waarom. Heel belangrijk bij Paulien is altijd gebruik je groenten van het moment en het liefst van de Nederlandse grond. En na afloop gezellig met zijn allen aan een mooie gedekte tafel en smullen maar! Een absolute aanrader!

contant met Pulien de Jong van Bij PienHeb je een vraag?

Neem dan contact met mij op via: paulien@bijpien.com, bel 06-22415392 of stuur mij een bericht via WhatsApp