“Hi, ik ben Paulien. Ik leer jou hoe je van koken een gezond feestje maakt”

Haal het beste uit jezelf

Wat leuk dat jij op mijn site bent gekomen, welkom!

In 2011 gebeurde er iets vervelends in mijn gezin, waardoor ik mij bewust werd welke enorme invloed eten heeft op je gezondheid. Dit was voor mij de trigger om te leren over gezond eten. Door zelf veel onderzoek te doen en te leren, heb ik veel kennis opgedaan. Nu zet ik die kennis over eten in om jou te helpen aan een gezonde en fijne leefstijl. Dit doe ik onder andere aan de hand van voedings-kooklessen in mijn kookstudio. Ook geef ik dagelijks tips op social media voor vrouwen die gezonder willen leven, maar geen idee hebben hoe.

Haal het beste uit jezelf
Zo is het begonnen

Zo is het begonnen…

Na een turbulente tijd waarin onze dochter met allergische problemen kampte, ging in 2011 het roer om. Ik kon kiezen tussen een berg medicijnen, of mij verdiepen in gezonde voeding. Ik koos voor het laatste en dat heeft ook mijn leven volledig veranderd.

Leren over voeding en een gezonde leefstijl klinkt simpel, maar was in het begin heel erg moeilijk. De kennis ontbrak simpelweg. Uren stond ik in de supermarkt etiketten te lezen om kennis te vergaren. Ik kocht gezonde kookboeken en ontwikkelde een kookboekentik. Daarnaast volgde ik een opleiding als gewichtscoach. Mijn ogen gingen langzaam open. In mijn eigen keuken ging ik snelle, makkelijk, gezonde en hele lekkere maaltijden maken. Maaltijden met veel groente in de hoofdrol en zonder toevoeging van smaakversterkers uit pakjes en zakjes.
Het is niet altijd even makkelijk geweest maar mijn doorzettingsvermogen heeft mij gebracht waar ik nu sta. En het resultaat? De meeste allergieën van mijn dochter zijn verdwenen en de kilo’s vlogen er bij mij af zonder een dieet te volgen.

Ik voel mij veel gezonder, fitter en energieker. Ik ga nooit meer terug waar ik vandaag kom, want dit leven is zo veel fijner dan mijn oude leven.

Mijn missie

Wanneer je de weg naar een gezonde leefstijl wilt inslaan, zal ik jou begeleiden. Ik leer je wat gezond eten is en hoe je lekker kookt zonder pakjes en zakjes. Puur en van het seizoen. Hoe fijn is het als iemand je helpt en je begrijpt. Ik ben er voor jou!

Wat ik heb mogen ervaren, gun ik jou ook!

Mijn missie
Mijn belofte aan jou

Mijn belofte aan jou

Ik ben een echte gezonde kookfreak en mijn passie deel ik graag met jou! Wanneer jij de stap wilt zetten naar een gezond leven, dan zal ik jou alle kennis en inspiratie geven die je nodig hebt. Aan de hand van een persoonlijk plan van aanpak gaan we samen aan de slag. Uit ervaring weet ik dat de combinatie van samen koken en praten altijd een positief resultaat oplevert. Dat is mijn belofte aan jou!

Weetjes over mij

  • Ik heb een boodschappenkar tik en ik kijk in elke kar wat erin ligt. Ik kan het echt niet laten.
  • Ik ben dol op zoete aardappelfriet met echt Belgische Mayo.
  • Ik heb een schoonmaaktik, dus elk vakantieappartement wordt opnieuw gepoetst!
  • Reizen is mijn tweede passie!
  • Griekenland is mijn tweede thuisland.
  • Ik ben heel trouw aan onze vrienden.
  • Ik ben een tweeling. Mijn tweelingbroertje is speciaal en komt bij ons wonen. Hij krijgt zijn eigen huisje in onze tuin. Familie is mijn alles.
Paulien de Jong -Bij Pien

contant met Pulien de Jong van Bij PienHeb je een vraag?

Neem dan contact met mij op via: paulien@bijpien.com, bel 06-22415392 of stuur mij een bericht via WhatsApp