• Kookcursussen Bij Pien

Koken met Paulien

Wil jij gezonder leren koken en wil jij kennis krijgen van de juiste voedingsmiddelen? Mijn kennis deel ik graag met jou in mijn praktische lessen en cursussen. Dat kan samen met anderen in een klein groepje, of individueel in mijn professionele kookstudio. Bekijk mijn aanbod:

Basiscursus voeding en koken

Basiscursus voeding en koken

In drie ontspannen sessies leer je heerlijke maaltijden koken: gezond, snel en makkelijk. Deze cursus gaat je leven veranderen!

1-op-1 voedingscoaching

Individuele voedingscoaching

In deze individuele sessies leer je alle belangrijke dingen over gezonde voeding en je leert snel en lekker koken.

kookcursus voor jongeren

Kookcursus voor jongeren

Leer samen met leeftijdsgenootjes hoe je snel een lekkere en gezonde maaltijd maakt.

Thema kooklessen

Thema kooklessen (avondsles)

Losse kooklessen met wisselende thema’s. De lessen zijn in de avond van 18:00 – 21:00.

Voedingscoaching gezin

Voedingscoaching gezin

In deze sessie leren jullie alle belangrijke zaken over gezonde voeding en hoe je binnen het gezin de juiste keuzes maakt.

Ik ben zelf helemaal geen fan van koken, maar wat is de workshop koken bij Pien leuk! Heerlijke en bruikbare recepten, die je ook mee naar huis krijgt. Ook voorafgaand aan het koken leuke tips hoe je gezond en lekker kan eten. Al met al wil ik graag nog een keer koken bij Pien!

contant met Pulien de Jong van Bij PienInteresse om gezond te leren koken?

Heb je interesse in een van mijn cursussen? Neem dan contact met mij op voor meer informatie via: paulien@bijpien.com, bel 06-22415392 of stuur mij een berichtje via WhatsApp. Je kunt ook dit formulier invullen.