Koken met jongeren

Ben jij nu 15 jaar of ouder en wil jij leren koken met een groepje jongens en meiden in de leeftijd van 15-18 jaar, dan kun je inschrijven voor een aantal kooklessen “Bij Pien”. Ik ga jullie leren koken, we beginnen bij de basis en we gaan alles vers maken en er komen geen pakjes en zakjes in voor. Om je een voorbeeld te geven: Hoe maak ik de allerlekkerste pan pasta van verse tomaten, verse roti, lasagne, een pan nasi met eigen gemaakte sateetjes uit de oven of lekker een (hartige) taart bakken maar dan in de gezonde variant. Ik tast ook bij jullie af wat zijn jullie wensen en dan kunnen we dit tijdens een kookles gaan maken. De bedoeling is dan ook dat wij het natuurlijk gaan proeven, maar dat je het eten wat je hebt gemaakt mee naar huis neemt voor je familie en dat heerlijk thuis gaat opeten. De kookgroep bestaat uit maximaal 8 personen en het is een kookworkshop die bestaat uit 5 keer om je geinspireerd te krijgen. Het leukste zou zijn om er ook thuis mee aan de slag te gaan zodat je je ouders kunt verrassen en ik ga jullie daar heel graag bij helpen. Hoe gaaf en leuk is het als je kunt koken en als je op jezelf gaat wonen dat je kunt koken op een lekkere en gezonde manier zonder pakjes en zakjes.

Ik hoop jou te zien in mijn keuken!

Mocht je meer informatie hierover willen hebben, laat het mij weten en stuur mij een e-mail naar paulien@bijpien.com