De borrelplank

Heb je geen zin om in de keuken te staan tijdens een feestje en ben je op zoek naar een gave, lekkere, gezonde, leuke borrelplank dan zit je hier aan het juiste adres. Ik heb gevarieerde borrelplanken zoals:

De Spaanse plank, bestaande uit:

Lekkere verschillende soorten Spaanse vleessoorten, olijven, vers gemaakte tapenades, harde worstjes, manchego, Castelli Gorgonzola en verschillende soorten vers gebakken brood en dipstokjes.

De Italiaanse plank bestaande uit:

Verse Carpaccio, Vitello tonato, mozzarellabolletjes met basilicum en een tomaatje op een stokje, olijfjes, vers gesneden salami, pepertje gevuld met roomkaas, stokjes gerold met overheerlijke spaanse ham, aioli en met verschillende vers gebakken brood en dipstokjes.

De gemengde plank bestaande uit:

Nachos met verse guacamole, vers gesneden seranoham, bolletjes mozzarela op een stokje, verse hummus, verse bascilum pesto, een dipbrie warm uit de oven, stokbrood met kaas en boter uit de oven, olijfjes en natuurlijk allerlei vers afgebakken brood en dipstokjes.

De verrassingsplank bestaande uit:

Een verrassende plank met vele lekkere happen gemaakt uit eigen keuken.

De brood/lunchplank bestaande uit:

Allerlei verschillende broodjes met beleg zoals Carpaccio extra, brie, gebraden kip, groentes ertussen.

Deze planken zijn in verschillende maten te bestellen en vaak gaan we even om de tafel om de wensen door te spreken. Mocht je zelf graag wat andere lekkere producten erop willen hebben dan is dat natuurlijk altijd mogelijk in overleg.

Nieuwsgierig wat een plank gaat kosten, dan kun je altijd contact met mij opnemen via de mail paulien@bijpien.com en dan neem ik uiteraard contact met je op.

  • gegrilde groentes