Afgeronde evenementen

Kook-/voedingsles avond 1

Wat een geweldige avond, de aftrap naar vele voedingslessen is een feit! Iedereen was echt geïnteresseerd in gezonde voeding en er werden vele vragen gesteld op het gebied van gezondheid! Producten met elkaar vergeleken en tips en trixs gedeeld! De groep was fantastisch en we hebben vanavond met ze allen er een mooi eet feestje van kunnen maken!

  • De tafel met verschillende producten

Kook-/voedingsles avond 2

Vanavond de tweede voedings-kookles met 10 hele enthousiaste dames! Heerlijk gekookt weer veel gesproken over voeding in het algemeen! Wat zou je kunnen verbeteren voor een gezonde levensstijl en hoe maak ik een betere verdeling tussen koolhydraten, vetten en eiwitten! Het was weer verrassend! Veel leuke vragen kunnen beantwoorden en er komen na de vakantie nog veel meer leuke workshops aan!

Kook-/voedingsles ontbijt/lunch 1

Vandaag de 3de sessie ontbijt/lunch met een leuke en gezellige groep! Heerlijke gerechten gemaakt, bananenbrood met verse hangop en granola, natuurlijk de overheerlijke verse tomatensoep en gado gado! Dit was de laatste sessie voor de vakantie, maar in september komen er weer nieuwe datums voor leerzame, lekkere en gezonde kooklessen! “ Eten moet een feestje zijn!”

Afhaal-/bezorgmaaltijden voor het goede doel

In oktober 2018 heb ik samen met mijn dochter voor 220 personen gekookt. Wij hebben de curry maaltijden bezorgd of laten afhalen en dit was een heel groot succes. De opbrengst van de avond is gegaan naar de stichting Batang Pinangga, een kindertehuis op de Filipijnen waar ik samen met mijn dochter heen ben geweest.

  • Krantenbericht

Kookworkshop voor het goede doel

In oktober 2018 heb ik ook een kookworkshop georganiseerd voor een groep mensen. We hebben op deze gezellige avond een driegangenmenu bereid. De opbrengst was ook voor Batang Pinangga.