Actie intake

In deze huidige maatschappij is het soms lastig om de juiste keuzes te maken en zijn wij de weg kwijtgeraakt in een gezonde en lekkere levensstijl! Wil jij gezonder en bewuster leren koken?

Hoe dan? Alles draait om plannen en ik help jou daarbij!

Eet jij veel bewerkte producten? Eet jij te veel of te weinig? Tel jij altijd calorieën? Heb jij geen inspiratie om vers en gezond te koken? Mis jij de motivatie om gezond en lekker te gaan koken? Weet jij niet wat seizoensproducten zijn? Mis jij de balans tussen eiwitten, vetten en vezels? Of wil jij met iemand praten over jouw voedingspatroon?

Laat mij je dan helpen om dit weer op de rit te krijgen. Dan is het NU tijd om het heft in eigen handen te nemen en te investeren in je EIGEN GEZONDHEID en/of van je gezin! Ik heb nu voor jou een uniek aanbod om samen met mij een uurtje te sparren of praten over iets wat jou bezighoudt op dit gebied. Vanuit daar kunnen we een plannetje maken en ga ik jou weer op de rit zetten om een lekkere en gezonde levensstijl te krijgen!

Kosten voor deze intake zijn €29.95, dat kan via facetime of op afstand (coronaproof!) in mijn kookstudio. Lijkt het jou wat, dan kan jij mij mailen via paulien@bijpien.com en dan neem ik contact met jou op!

Ik heb er heel veel zin in! Jij ook?